tel: 06-165 068 65

e-mail: BARBARA@BYBARFOTOGRAFIE.NL


Barbara


Mijn naam is Barbara en ik ben gediplomeerd fotograaf en eigenaar van BYBAR fotografie.
Mijn specialisatie is lifestyle en portretfotografie. Deze unieke fotoreportages zijn heel persoonlijk, ongedwongen en puur. Doordat ik lichtsterkte lenzen gebruik, ontstaan er hele dynamische en sfeervolle beelden. Precies die sfeer waarin jouw verhaal mooi te vangen is.

Mijn fotografiestijl heeft een warme relaxte uitstraling. Dit begint al tijdens de shoot. We nemen de tijd en gaan op een rustige manier jouw unieke moment vastleggen. Met het natuurlijke licht van die dag of de juiste belichting ontstaat er altijd magie, wat resulteert in mooie beelden. Fotoreportages voor brands & events is ook één van mijn passies. Juist de persoonlijke en pure touch maken dat het een heel eigen en unieke beeldvorming krijgt.

Kom je ook een kijkje nemen op mijn Instagram? Hier zie je onder andere mijn drie dochters in beeld. Door deze drie meiden is mijn passie voor fotografie ontstaan en heeft mijn werk een vogelvlucht genomen. Je ziet hier een kleine impressie hoe mijn leven eruit ziet en natuurlijk mijn nieuwste werk.