tel: 06-165 068 65

e-mail: BARBARA@BYBARFOTOGRAFIE.NL

Recensies

Maaike
Zeer leuke en fijne fotoshoot gehad, het was in een hele relaxte sfeer waardoor wij ons erg op ons gemak voelde. De foto's zijn super mooi geworden en ben er ook super blijk mee. Zeker een herinnering voor altijd!

Elly
Wat een geweldige fotoshoot mochten wij samen met Barbara maken. Het was zo ontspannen dat zelfs de minst fotogenieke toch prachtig op de gevoelige plaat zijn gezet. Dank voor deze shoot en we weten je te vinden.

Patries Post
Ik heb BYBAR fotografie al meerdere malen als fotograaf ingehuurd voor mijn bedrijf. Barbara is subtiel, doortastend en heel prettig in de omgang met de modellen. Ze kan dames, die cameraschuw zijn, zo in de foto vangen dat er prachtige beelden ontstaan. Afspraken met Barbara zijn duidelijk, prettig en helder. Kortom een superfijne dame om mee samen te werken. En dan het belangrijkste...de foto's zijn meer dan prachtig! Thanks Barbara, we gaan binnenkort weer een mooi 'Model voor een dag' organiseren!! Daar ben jij uiteraard weer bij!!!

Met Ilona.
Niet fotogeniek, dat is ontzettend wat ik ben;), maar de foto's ....... WAUW!!
Ik was op zoek naar een fotograaf voor een business-shoot. Ik wilde zakelijke portretfoto's voor mijn bedrijf, wat alles te maken heeft met een warme en prettige plek om te "zijn": een fijn thuis! Per direct fan van de foto's, die ik op haar website zag, zoiets moest het zijn voor mij. Barbara is spontaan en lief. Ze heeft vooraf heel goed geluisterd naar mijn wensen en onzekerheden bij het maken van de foto's. Ik heb vlot topfoto's ontvangen, die ik met heel veel plezier binnenkort op mijn website MET ILONA. kan laten zien. Dankjewel Barbara voor een gezellige en ontspannen ochtend, met super mooie plaatjes als resultaat!

Bobbi Ravioli
Afgelopen week heeft Barbara de fotoshoot voor Bobbi Ravioli verzorgd. We zijn ontzettend blij met het resultaat. Binnen no time stelt Barbarade kids op een natuurlijke manier op hun gemak en dat is terug te zien in de foto's. Barbara heeft de kids én de outfits op een prachtige en speelse manier vastgelegd, precies zoals kids zijn. De foto's zijn sprookjesachtig mooi en de modelletjes spatten van het scherm. De samenwerking met Barbara als persoon is heel erg fijn, super enthousaist en niets is teveel. De volgende fotoshoot voor Bobbi Ravioli hebben we al ingepland. Thanks Barbara voor de fantastische dag en de schitterende foto's!

All Gems organic Kidswear
Barbara heeft 2 prachtige shoots voor All Gems Organic Kidswear verzorgd. En met een prachtig resultaat. De foto's vangen goed de sfeer en waar waar wij voor staan. Vooraf ontvangt ze van ons een briefing en daarna geeft ze haar feedback om het naar een groter plan te tillen. De foto's zijn echt van hoge kwaliteit en de samenwerking is heel erg prettig. Ik heb er een vriendin bij!

Silke
Wij hebben een prachtige fotoshoot mogen maken met ons gezin. Wat was het leuk. De locatie was prachtig en wij voelden ons bij Barbara meteen op ons gemak. De foto's zijn prachtig geworden....We konden niet kiezen, dus dan neem je ze allemaal;)

Patricia en Erik
Wat hebben wij een geweldige trouwdag gehad. En dankzij de foto's van Barbara genieten we nog iedere dag na! De voorpret was al leuk. Samen kletsend door de kasteelpark, op zoek naar mooie plekjes. En dankzij haar enthousiasme en spontaniteit was het op de dag zelf niet moeilijk om ons op ons gemak te voelen. Poseren voor haar voelt vertrouwd en ontspannen. Dat zie je terug op de foto's, ook op die van het feest. Wij zien de mensen terug zoals we ze kennen. Ze stralen warmte en liefde uit. Een dag om nooit te vergeten! Dank je wel Barbara. Je foto's zijn prachtig!

Bootstock Western Boots
Ik heb nu twee keer een fotoshoot bij Barbara gedaan voor Bootstock.nl en elke keer overtreft ze mijn verwachtingen. Haar foto's zijn mysterieus en sprookjesachtig mooi! Ze voelt perfect aan wat je graag wilt neerzetten en het is zo fijn om met haar samen te werken! een dikke aanrader dus. Binnenkort ga ik een shoot met mijn gezin bij haar inplannen.

Hilde
Wij hebben een fantastische zwangerschaps shoot gehad op Texel. Een shoot om nooit te vergeten. Het resultaat is nog overweldigender, zo mooi. Je voelt je bij bybar fotografie helemaal op je gemak, prettig qua omgang. Zeker een dikke aanrader voor iets moois!

April
Ik had het geluk bij een event te zijn waar Barbara de foto’s maakte. Ze heeft op een spontane manier mijn “andere” kant weten vast te leggen. En daar ben ik heel blij mee. Heb er dan ook meteen mijn profielfoto van gemaakt en daar krijg ik nog steeds complimenten over. En dan zeg ik altijd “Thx to the photographer”

Meike
BYBAR maakt mooie persoonlijke en professionele fotos. Ze stelt je gelijk op je gemak en laat je stralen als je mooiste zelf waardoor haar fotos diepgang warmte liefde en vrolijkheid uitstralen echt een aanrader

Dini
Barbara weet je goed op je gemak te stellen, waardoor het "poseren"een stuk gemakkelijker gaat. Ze neemt alle tijd voor je en is lekker relaxed. Indien nodig helpt ze bij het uitkiezen van de foto's, laat aan jou de keuze, maar zegt ook hoe zij het ziet als fotograaf (als je erom vraagt uiteraard).

Trijnie
"Deze foto zegt meer dan 1.000 worden". Dit was een reactie van een vriendin na het zien van een foto die Barbara van mij heeft gemaakt. Barbara's enthousiasme, betrokkenheid en ontspannen houding stelden me op mijn gemak, waardoor zo'n mooie foto is ontstaan. Dankjewel!
Al deze recensies zijn authentiek en via Facebook verkregen. De eigenaar van het facebookaccount, BYBAR fotografie, kan hierin geen aanpassingen doen.